Bezplatné ocenenie

Krásny piatok všetkým,

Dnes sa Vám prihovárame s našou novinkou, ktorou sme sa rozhodli v tejto dobe pomôcť našim klientom sa dostať k ich vysnívanému bývaniu a pomôcť im so splácaním hypotéky. Prípadne im prispieť na náklady za ich bývanie.

Prečo je to možné?

Nie nejdeme vyjednávať s bankou a žiadať o lepšie podmienky pre našich klientov. Toto ovplyvniť nevieme. To čo vieme ovplyvniť, je vrátiť klientom časť ich investície a pokryť časť ich nákladov v najbližších 2 rokoch. Dá sa to nazvať aj ako „dotovaná“ hypotéka.

Ako to celé funguje?

Celé je to jednoduché. Zoberieme si Vašu mesačnú splátku úveru, ktorú Vám poskytne banka s určitým úrokom, ktorý je momentálne na trhu, napr. dnes je to aj 4,5% ročne. My prepočítame tento úver s úrokovou sadzbou 1,99% ročne. Tu vznikne mesačne rozdiel, ktorý sa môžete rozhodnúť vybrať si v 2 formách:

  1. Nechať si ho vyplatiť celý na začiatku za obdobie 2 rokov – napr. ak vznikne mesačne rozdiel 200 eur za 2 roky je to 4800 eur.
  2. Alebo si nechávať vyplácať tento rozdiel počas nasledujúcich 2 rokov.

Funguje to aj pre ľudí s vlastnými prostriedkami?

Aby to bolo fér pre všetkých našich klientov, rozhodli sme sa odmeňovať aj týchto ľudí, ktorým sa podarilo zarobiť, našetriť alebo získať vlastné prostriedky a chcú si kúpiť bývanie alebo investíciu v hotovosti. Chceme dať rovnaké výhody aj týmto klientom, pretože majú tiež náklady spojené s bývaním. Tu počítame s rozdielom 2% ročne.

Čo mi to prinesie v budúcnosti?

Týmto dávame možnosť klientom si zvyknúť na zvýšené náklady súvisiace s bývaním, pokiaľ ich doteraz nemali.  Vytvoriť si rezervu v najbližších 2 rokoch, ktorá je dôležitá v prípade neočakávanej udalosti. Zvládnuť jednoduchšie mesačné výdavky. Dať možnosť sa dostať k vlastnému bývaniu a neplatiť tie isté financie za nájom.

A poďme ku konkrétnemu príkladu:

Schválený úver na kúpu bytu v banke je 130.000 eur, úroková sadzba je 4,5%, splatnosť úveru je 30 rokov a teda mesačná splátka je 658,69 eur Prepočet tohto úveru podľa našich podmienok t.j. 130.000 eur, úroková sadzba 1,99%, splatnosť úveru je 30 rokov a teda mesačná splátka je 479,86 eur.

ROZDIEL mesačne: 178,83 eur, zaokrúhlene 180 eur

  1. Je možné si nechať posielať túto sumu mesačne spať počas nasledujúcich 2 rokov.
  2. Nechať si vyplatiť tento rozdiel okamžite po kúpe bytu na obdobie nasledujúcich 2 rokov, t.j. 4320 eur

Chcete vedieť viac ako to funguje a dozvedieť sa o celom procese? Napíšte nám email: martina.moskova@bpv.sk alebo zavolajte na tel. číslo: 0945/451548.

Krásny víkend.
Tím BPV

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.