Bezplatné ocenenie

Daniela Janíčková: Vďaka BpV Group som našla domov pre seba i dcéru

Naspäť do Trenčína za rodinou a priateľmi. To bola motivácia Daniely Janíčkovej, ktorá si po zmene životnej situácie hľadala bývanie pre seba a svoju dcérku. „Po rokoch som sa vrátila do svojho rodného mesta Trenčín. Moja voľba bola jasná, nakoľko v Trenčíne žijú aj moji rodičia a priatelia,“ spomína na rozhodnutie mamina Daniela. Preferovala trojizbový byt, aby mala dcérka svoju izbu, a hlavne, aby bol priestor zrekonštruovaný. Rozhodujúce tiež bolo, aby sa v blízkosti nachádzala pre dcérku materská aj základná škola.

A ako sa Daniela Janíčková dostala práve k spoločnosti BpV Group? „Je to celkom úsmevný príbeh. V televíznej relácií Nové bývanie som videla byt, ktorý ponúkala realitná kancelária BpV Group. Tak som si ich našla na internete a zavolala na telefónne číslo. Byt, o ktorý som mala záujem, už bol predaný, ale pán Richard Hošták mi ponúkol iný a hneď v ten deň sme sa aj dohodli na obhliadke. Ten byt bol jediný, ktorý som pri svojom hľadaní bývania videla a poviem vám, bola to láska na prvý pohľad,“ opisuje osudovú kúpu nehnuteľnosti D. Janíčková, ktorej vyhovovala veľkosť bytu, jeho dispozícia, svetlosť, dizajn rekonštrukcie aj lokalita.

BpV Group je realitná spoločnosť, ktorá vykupuje byty v pôvodnom stave, prerobí ich podľa predstáv klienta, ktorý si môže byt už počas rekonštrukcie rezervovať a po dokončení prác kúpiť za vopred dohodnutú sumu. Vždy prihliada na potreby a záujmy klienta a dokáže sa mu prispôsobiť. Toto bol aj Danielin prípad. „Maximálne oceňujem absolútne profesionálny a ľudský prístup, pochopenie mojej situácie a očakávaní a pomoc s dozariaďovaním bytu. Všetko sa riešilo veľmi promptne a so splnením mojich požiadaviek,“ vymenovala najväčšie výhody spolupráce Daniela a aj preto by neváhala tieto služby odporúčať aj iným. „Rozhodne odporúčam! Celý tím BpV Group bol úplne skvelý! S pani Martinou Moškovou sme podpísali kúpne zmluvy a vybavila kataster, pán Richard Hošták mi veľmi pomohol s dozariaďovaním bytu – nábytok na mieru aj nákup spotrebičov. A s pani Alenkou Hoštákovou sme spolu obehli úrady potrebné k prihláseniu energií,“ uviedla spokojná majiteľka nového bytu. Ten je kompletne zrekonštruovaný úplne podľa jej predstáv a v lokalite, ktorú preferovala. „Mojím cieľom bolo nájsť DOMOV pre mňa a moju malú dcérku. A musím povedať, že vďaka celému tímu BpV Group sme ho našli a sme v ňom šťastné. Musím povedať, že rekonštrukcia je veľmi precízna,“ hovorí D. Janíčková. Nateraz žiadne ďalšie plány ohľadom kúpy nehnuteľnosti nemá. „My s dcérkou sme na dlhý čas svoje vysnívané bývanie našli,“ dodala spokojná majiteľka na záver. „Sme radi, za každého spokojného klienta. Pani Janíčkovej sme pomohli nielen pri kúpe bytu, ale aj následne pri zariaďovaní. Naši dodávatelia sa postarali o promptné zabezpečenie potrebného nábytku podľa predstáv klientky. Veríme, že sa jej bude dobre bývať,“ uviedla Martina Mošková z BpV Group.

Autor: Team BpV Group

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.